На силния международен турнир по Бразилско джу-джицу в гр. Браила, Румъния

...
На силния международен турнир по Бразилско джу-джицу в гр. Браила, Румъния
Коментари Харесай

Бразилското джу-джицу във Варна вече си има и детски успехи

На силния международен шампионат по Бразилско джу-джицу в гр. Браила, Румъния - “CUPA DANUBIS BRAILA 2019 ”, седем дребни състезатели на детската група по бразилско джу-джицу на Централен полицейски карате джу-джицу клуб – школа Варна записаха първия си голям успех.

Надпреварата беше във възрастовата група от 5 до 10 година, като надарените варненци, водени от треньорите Радослав Букоров и Петър Николов завоюваха 2 златни, 1 сребърен и 4 бронзови медала. 

Това е най-големия триумф досега на детската група, която съществува малко повече от две години.

Давид Иванов в кат. 52кг и Моника Иванова - кат.32 станаха първенци, а Борис Донков е вицешампион в кат. 21 кг.

С бронзови оценки се окичиха Мартин Христов – кат. 33 кг, Мартин Иванов - кат 31 кг, Моника Димитрова - кат. 30 кг и Стефан Терзиев - кат. 17 кг.

Любопитно е, че Стефчо е единствено на 5 година, само че тренира към този момент съвсем от две години.

Треньорите Радослав Букоров и Петър Николов да удовлетворени от представянето на възпитаниците си и разпореждат очаквания за вбъдеще.

" Бразилското джу-джицу или “Не ваза ” на Джу-джицу е най новото, известно и бързо разрастващо се направление от този жанр. Това е наклонност в международен мащаб, а в България към момента набира скорост. Отговаряйки на тези трендове, Радослав и Петър се заеха с нелеката задача, да развиват детски тим, макар моите препоръки и обоснована обосновка, че децата би трябвало да стартират образованието си по бойни изкуства не по-рано от 8  годишна възраст. Доволен съм, че те подеха тази самодейност и не се опасяват от огромната отговорност, която носят! ”, съобщи основният основния инструктор на клуба във Варна сенсей Станислав Карастоянов.

В рамките на същата проява се проведе и конкуренция за огромните състезатели. Там в категория +100,5 кг и в безспорната категория шампион при лилавите колани е Александър Александров.

„ От Сашо се чака точно това и като цяло този му триумф не е изключителна вест. Сашо взе съвсем всичко допустимо от пребиваването си в тази техническа степен  - виолетов колан. Припомням, че предходната година е европейски първенец в безспорната категория. Заедно със част от съотборниците му, на Сашо следва промотиране в кафяв колан, където се надяваме и му желаем същите триумфи както и до момента. ”, добави Карастоянов.

Следващите провокации пред клуба са държавно състезание по Джу-джицу в стила „ Не ваза ” през май в Ловеч, отворен интернационален шампионат по бразилско джу-джицу, безусловно на идващия ден в София и европейско състезание по джу-джицу  - Не ваза в Букурещ, където ще вземат участие няколко от състезателите – мъже от тима.

В началото на юни следва посещаване на бразилския ментор на клуба Бруно Бастос, който ще организира серия от механически семинари във Варна и страната.



Малките първенци с задоволените треньори.



Радослав Букоров – Батман и Петър Николов в деяние.



Доволни от резултатите.



Шампионът Александър Александров с дребните си фенове.



  Александър Александров – безспорен първенец при лилавите колани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР